perjantai 23. joulukuuta 2016

Erittäin Hyvää Joulua!

Nyt se saa tulla.
Kaikki tarpeelliset vouhotukset ja rituaalit on onnistuneesti suoritettu!- Itku varpusen jouluaamua kuunnellen - check!

- ilmoille päästetty marttyyrivuodatus siitä kuinka täällä saa kaiken yksin tehdä ja riemuisan joulun valmistaa- check!

-  sekoilu glögikakun leivontapuhteissa - check !

- kiroilu  glögikakun leivontapuhteissa- check!


- Raivohullun oravan jahtaaminen pois kuistin verhojen raatelutoimista- check!

- Löyhkäävien, rasvaisten, järjettömän hintaisten juustojen ostaminen Musta Pekka K-marketista (markettien aatelia) Helsingistä- check!

- Lasten asettelu viehättävästi kuusen lähettyville valokuvausta varten niin että he pysyvät paikallaan yli puolitoista sekuntia kaivamatta nenäänsä, taistelematta tai vetämättä silmiään kieroon- check (ainakin melkein) !


- Tonttujen asettelu jouluisiin postioihin tunnelmaa tuomaan- check!

-Donald Trumpin näköisen joulupukin (tuo suu: you´re fired!) asemointi jouluruusun viereen- check!
- Maailmalta mukaan tarttuneiden tyyppien virittely joukukuuseen.Meksikon luurankotyttö ja  Buckinghamin vartiosotilas paaraatipaikoille- check!

- Hyasinttien lämmitystoimet pönttöuunin edessä oikea-aikaisen kukinnan aikaansaamiseksi, suklaarasian ennenaikainen avaaminen salaa jälkipolvelta, säätilan kiroaminen ja syyttäminen mahdollisesta vajavaisesta joulumielestä- check, check, check!

Muija toivottaa itse kullekin säädylle sopivan hyvää, omanlaista joulua, juuri sellaisena kuin se itse kunkin säädyn kotiin tänä vuonna saapuu!
6 kommenttia :

 1. Et vaikuta yhtään muijalta. Pidän originaalisista kuusenkoristeista, jatka samaan tahtiin ja oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mary Poppins! Kenties muijuus on ominaisuus joka tarvittaessa aktivoituu muijailemaan. Sarasvuolla on sisäinen sankari ja allekirjoittaneella sisäinen muija. Kävin katsastamassa blogisi,tykkäsin,harva meistä todentotta on nautaa! Aion jatkossakin seurata.Oikein hyvää joulua sinullekin.

   Poista
 2. Oikein rentoa ja iloista joulua sinne maalaiskylään :) Juuri mukillisen glögiä nautittuani lähden paketoimaan vielä pari lahjaa ja silti joulun jälkeen löydän kätköistäni pari aiemmin hankkimaani ja sittemmin unohtunutta, lahjaksi tarkoitettua tavaraa. No, tuleehan se joulu taas ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Etanaelli, sinulle samoin! Joululahjarallia helpottaa jos kätköistä löytyykin jo valmiiksi edellisvuoden hankintoja 😀🎅!

   Poista
 3. Hei Airi, kiitos, ja sinulle myös upeaa joulua!
  CHECK 🎅!

  VastaaPoista