perjantai 13. toukokuuta 2016

Top vitonen

Ajattelin veivata positiivia oikein urakalla ja jakaa kanssanne viisi woimaannuttavaa kohokohtaa/ Strömsö-hetkeä viikostani. Kun ryhdyin asiaa pohtimaan, niin niitähän on kertynyt melkoinen liuta vastoin alkuviikon odotuksia. Tässä viisi kovinta:

1.Tumman ja karvaisen komistuksen antama päähieronta

Tavoitteenani oli saada meistä helfie (=hevos-selfie), mutta kopukka päätti hemmotella allekirjoittanutta oikein kunnolla. Päähieronta kesti hyvän tovin eikä otus säästellyt itseään pyöritellessään turpaansa päässäni. Lopuksi hieroja päristi sieraimistaan virkistävän suihkun hierottavansa naamalle.

Naurattavaa ja liikuttavaa.
2. Kettu kakalla

Jatketaan eläinteemalla. Saimme keskiviikon iltakävelyllä yllä mainitun hierojan kanssa seurata nuoren ketun touhuja uskomattoman läheltä. Etäisyyttä oli parhaimmillaan n.10 metriä. Hevonen pysyi ihme kyllä nahoissaan ja katseli repolaista hyvin tarkkaan. Kettu katseli myös meitä touhujensa lomassa.

Se saalisti onnistuneesti, kaiveli kuoppia maahan ja asettui sitten pellon laitaan kakalle vilkuillen välillä olkansa yli onko yleisö vielä paikalla. Oli todellakin.

Huikeaa. Vieläkin hyvä fiilis tästä. ( actionkuvia, pahoittelen huonoa laatua ! )

3. Villasukkamoppi

Vinkki kaikille siivouksen ystäville, älä pakkaa villiksiäsi pois kesän tieltä. Paitsi että juhannuksena todennäköisesti tarvitset niitä jalkoihisi, tarvitset niitä myös siivoukseen. Hoidin eilen yläkerran pölypallot pois järjettömän nopeasti villasukkametodilla : sukat jalkaan, laahaa ja pyörittele koipeasi pölyssä ja TADAA- pöly tarttuu sukkaan. Jos torppasi on päässyt todella pahaan jamaan, muista putsata sukka riittävän usein.

Tämä kikka toiminut minulla jo vuosia.


4. Tuoksuvat sadepisarat

En ole koskaan lämmennyt tuoksukynttilöille tai huonetuoksuille, ehkä siksi että suurin osa niistä lemuaa minusta karmealle. Nyt kolahti, ja olin pakotettu (nenäni toimesta) ostamaan elämäni ensimmäisen huonetuoksun. Raikas, puhdas ja jotenkin sadunomainen häivähdys. Huumaavan ihana lasipullo koristeenaan sudenkorento ja tuoksuna Raindrops.

Mitä nainen voi tehdä muuta kuin kaivaa lomapakkonsa esiin? Täällä tuoksuvat nyt satumaiset sadepisarat! Melko vastasiivottu tunnelma yhdistettynä villasukkametodiin. Ilman sitä siivousta.
5.  Yrttiyritelmä aloitettu

Jeeeeeeeaaaaah! Persiljansiemenet muhivat mullassa puulaatikon hellässä huomassa. Ruohosipuli seuraa toivon mukaan perässä viikonlopun aikana. Sisäinen puutarhurini on liekeissä !

Pakko laittaa tähän vielä bonuskohta: esikoinen toi kotiin eskarissa askartelemansa huikean hienon kuumailmapallon. Pallo löysi matkustajakseen mustan korpin ja päätyi lentämään keittiön ikkunan eteen. Ilahdun joka kerta kun katson palloa.Toivottelen kaikille ilomielistä ja ihanata viikonloppua. Itse voisi viettää sen esimerkiksi pilviä tuijotellen ja suklaata syöden, mutta perhe-elämä saattaa tuoda ohjelmaan muutakin.


2 kommenttia :

 1. Hei Anna! Vierailulle tulin ja viehättävän blogin löysin.
  On sinulla ollut hienoja ja voimaannuttavai kokemuksia viikossasi. Tuo tumman komeuden päähieronta kuulostaa niin mainiolta. Ja nuo luonnoneläimien kohtaamiset ovat aina niin sieluja sykähdyttäviä juttuja. Ketut ovat ihania.
  Minäkään en ole huonetuoksujen ystävä. Mutta tuo tuoksuvat sadepisarat kuulostaa niin suloiselta.
  Hei vielä, tuo kuumailmapallo on hieno! Esikoinen on taitava!
  Ihanaa viikonloppua! Suklaalla tai ilman :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Tuula kauniista ja kannustavista sanoistasi ! Suklaata riitti, piirakan lisäksi :) !
  Toivottavasti sinullakin oli ihana viikonloppu, mukavaa uutta viikkoa !

  VastaaPoista